0223 61 62 12 info@comfortenwelzijn.nl

Zitten

Verantwoord zitten

Stoelthuis.nl, onderdeel van Comfort & Welzijn Kossen in Den Helder, is dé specialist in Noord-Holland op het gebied van verantwoord zitten. Verantwoord zitten wordt mogelijk gemaakt door maatwerk, comfort, kwaliteit en aanpassingsmogelijkheden naar uw wensen en behoeftes. Ons assortiment bestaat onder andere uit sta-op stoelen die het opstaan uit een stoel makkelijker maken, zadelkrukken voor een actieve houding bij afwisselende sta- en zitwerkzaamheden of aanpasbare trippelstoelen. Kijk voor alle mogelijkheden of advies op maat op Stoelthuis.nl.

Sta-op stoelen

Naarmate u ouder wordt kan opstaan uit een (lage) stoel lastig worden. Ook kunnen er rug- en zitklachten ontstaan als er een verkeerde zithouding aangenomen wordt. Daarom kan een op maat gemaakte sta-op fauteuil van Comfort en Welzijn Kossen uitkomst bieden. Het sta-op systeem zorgt ervoor dat u geholpen wordt bij het opstaan uit de stoel. De sta-op stoelen kunnen voorzien worden van een kantelfunctie, deze vergroot het ergonomische zitcomfort. Daarnaast kunnen de fauteuils exact gemaakt worden op persoonlijke zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte. De sta-op stoelen van Stoelthuis.nl zijn naast functioneel ook zeer comfortabel. Wij hebben sta-optstoelen van de merken: FitFORM, Doge, DS en meer

Trippelstoelen

Naast sta-op stoelen biedt Stoelthuis.nl, onderdeel van Comfort & Welzijn Kossen, ook trippelstoelen aan. Deze trippelstoelen zijn op veel manieren aanpasbaar. De zitbreedte, zithoogte en zitdiepte zijn in te stellen, net als de hoogte van de armleuningen. Trippelstoelen zijn eenvoudig te bedienen, dit maakt dat zij uiterst geschikt zijn om binnenshuis of op kantoor te gebruiken. Door trippelend voort te bewegen kunt u zich zittend verplaatsen, hierdoor vergroten trippelstoelen uw mobiliteit en zelfredzaamheid. De rem van de trippelstoel zorgt ervoor dat u veilig vanuit de stoel kunt opstaan.

Zadelkrukken

Ook zadelkrukken hebben wij in ons assortiment. Zadelkrukken zijn zeer geschikt voor afwisselende sta- en zitwerkzaamheden. Zadelkrukken zorgen voor een actieve houding en voorkomen dat u een verkeerde zithouding aanneemt. Daarnaast wordt u, net als bij de trippelstoelen, gestimuleerd om zittend voort te bewegen, dit zorgt voor een vergroting van zelfredzaamheid en de mobiliteit. De tabouret op de kruk is met de voet verstelbaar. Dit maakt onze zadelkrukken ook erg geschikt voor ruimtes waarin steriel gewerkt dient te worden.

Eetkamerstoelen, bureaustoelen & accessoires 

Naast sta-op stoelen, trippelstoelen en zadelkrukken hebben wij ook eetkamerstoelen of bureaustoelen in ons assortiment. En ook zitkussens bieden wij aan, want ook dat kan bijdragen aan verminderende rugklachten en/of een betere zithouding. Heeft u interesse in één van onze stoelen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om tot de juiste oplossing te komen.

 

Waarom Comfort en Welzijn Kossen?

Altijd de beste service

Advies op maat (ook bij u thuis)

Fysieke winkel in Den Helder

De klant altijd op nummer 1

 

Heeft u advies nodig? Bel ons!  0223 616 212

Uitleen producten

Service & Bezorging

Onderhoud

Comfort en welzijn kossen

Wat zeggen onze klanten?

Een heel goed adres voor mensen die behoefte hebben aan hulpmiddelen, om het dagelijkse leven te verlichten .

Alex Peter de Vries

Super geholpen, ze hadden alle tijd, namen de moeite om verschillende rollators te tonen en gave goed advies.
Onze andere vragen werden gelijk op beantwoord of opgezocht

Anita van Antwerpen

Meedenken en je knap en kundig te woord staan je kan merken dat de man er ervaring mee heeft

Gre Visser