0223 61 62 12 info@comfortenwelzijn.nl

Badkamer & Keuken

Zelfstandig wonen

Zelfstandig blijven functioneren willen we allemaal. Met hulpmiddelen voor in de badkamer en keuken is dat al goed haalbaar. Comfort & Welzijn Kossen in Den Helder heeft verschillende hulpmiddelen om dagelijkse activiteiten in deze ruimtes te vergemakkelijken.

Bent u opzoek naar een specifiek hulpmiddel? Comfort & Welzijn Kossen in Den Helder staat graag voor u klaar om samen met u het juiste hulpmiddel te vinden voor de beste ondersteuning. Neem gerust contact met ons op

Badkamer

De badkamer is een ruimte waar veiligheid en comfort belangrijk is. Een ongeval zit in een klein hoekje, zeker wanneer dagelijkse activiteiten in de badkamer moeizaam gaan. Pas daarom de badkamer tijdig aan naar een veilige en comfortabele badkamer. Hiervoor zijn er tal van kwalitatieve badkamerhulpen die Comfort & Welzijn Kossen aanbiedt. Denk aan een douchestoel en/of een toiletstoel. Ook wandbeugels, douchehoezen of bad hulpmiddelen kunnen u ondersteunen in de badkamer. Natuurlijk staat veiligheid voorop, daarom zijn onze kwaliteitsproducten voorzien van antislip zodat de hulpmiddelen niet verschuiven. Daarnaast kunnen de hulpmiddelen voor in de badkamer goed tegen vocht en staan ze bekend om hun duurzaamheid. Zo weet u zeker dat u de badkamer hulpmiddelen goed én lang kunt gebruiken.

Keuken

Vindt u het leuk om te koken, maar heeft u weinig kracht in uw handen of heeft u reuma of Parkinson? Dan kan deze dagelijkse activiteit een uitdaging voor u zijn. Gelukkig heeft Comfort & Welzijn Kossen keukenhulpen om van het koken en dineren weer een leuke activiteit te maken. Er zijn diverse ergonomische hulpmiddelen voor de keuken zoals verschillende soorten borden en snijplanken. Deze voorkomen dat uw maaltijd of boterham kan wegglijden. Daarbij bieden wij aangepast bestek aan. Deze kunt u bijvoorbeeld buigen naar uw handen zodat het minder moeite kost om het bestek vast te houden. Ook (aangepaste) drinkbekers zitten in ons assortiment van keukenhulpmiddelen. Denk aan drinkbekers met twee handvatten, een tuitdeksel of een drinkbeker die niet kan lekken.

Waarom Comfort en Welzijn Kossen?

Altijd de beste service

Advies op maat (ook bij u thuis)

Fysieke winkel in Den Helder

De klant altijd op nummer 1

 

Heeft u advies nodig? Bel ons!  0223 616 212

Uitleen producten

Service & Bezorging

Onderhoud

Comfort en welzijn kossen

Wat zeggen onze klanten?

Een heel goed adres voor mensen die behoefte hebben aan hulpmiddelen, om het dagelijkse leven te verlichten .

Alex Peter de Vries

Super geholpen, ze hadden alle tijd, namen de moeite om verschillende rollators te tonen en gave goed advies.
Onze andere vragen werden gelijk op beantwoord of opgezocht

Anita van Antwerpen

Meedenken en je knap en kundig te woord staan je kan merken dat de man er ervaring mee heeft

Gre Visser