0223 61 62 12 info@comfortenwelzijn.nl

Over ons

Ik ben Marcel Kossen, getrouwd met Karen en trotse vader van een zoon Sven en een dochter Anouk.

In 2009 ben ik gestart met Ouderenwinkel Den Helder. Een fysieke winkel in de Kop van Noord-Holland speciaal toegespitst op senioren. De afgelopen jaren is gebleken dat niet alleen senioren de winkel bezochten, maar dat mijn winkel een breed assortiment te bieden had voor alle leeftijdscategorieën. Dit heeft mij doen besluiten om per januari 2016 de naam Ouderenwinkel Den Helder te muteren in Comfort & Welzijn Kossen.

Zoals aangegeven biedt Comfort & Welzijn Kossen in Den Helder een breed assortiment aan. Onze artikelen worden verkocht, gehuurd en geleend om het dagelijks leven te vergemakkelijken of te verbeteren. Denk hierbij aan producten voor slaapkamers, mobiliteit, hulpmiddelen, communicatie en dergelijke.

Voordat ik Comfort & Welzijn Kossen heb opgericht, ben ik 24 jaar werkzaam geweest in het Gemini Ziekenhuis te Den Helder. Hierdoor ben ik uiterst deskundig op het gebied van gezondheidszorg. Ik hecht dan ook grote waarde aan persoonlijke aandacht voor de klant. De klant kan op die manier rekenen op een persoonlijk en betrouwbaar advies.

Naast het op maat gesneden advies, probeert Comfort & Welzijn Kossen haarzelf ook te onderscheiden door een uitgebreide service aan te bieden. Zo worden klanten thuis bezocht wanneer men niet in staat is om naar de winkel te komen. Daarnaast worden aangekochte bedden, scootmobielen, fauteils, etc. bij de klant thuis bezorgd en geïnstalleerd. Indien gewenst wordt het oude bed of de oude stoel door Comfort & Welzijn Kossen afgevoerd.

Comfort & Welzijn Kossen is de winkel voor uw gezondheid en gemak.

Waarom Comfort en Welzijn Kossen?

Altijd de beste service

Advies op maat (ook bij u thuis)

Fysieke winkel in Den Helder

De klant altijd op nummer 1

 

Heeft u advies nodig? Bel ons!  0223 616 212

Uitleen producten

Service & Bezorging

Onderhoud

Comfort en welzijn kossen

Wat zeggen onze klanten?

Een heel goed adres voor mensen die behoefte hebben aan hulpmiddelen, om het dagelijkse leven te verlichten .

Alex Peter de Vries

Super geholpen, ze hadden alle tijd, namen de moeite om verschillende rollators te tonen en gave goed advies.
Onze andere vragen werden gelijk op beantwoord of opgezocht

Anita van Antwerpen

Meedenken en je knap en kundig te woord staan je kan merken dat de man er ervaring mee heeft

Gre Visser