0223 61 62 12 info@comfortenwelzijn.nl

Diensten

Wij helpen u graag

Comfort & Welzijn Kossen fungeert al jaren als een officieel uitleenpunt van verpleegartikelen voor de regio Den Helder, Schagen en omgeving. Er zijn al vele inwoners uit de regio die van deze extra service gebruik hebben gemaakt.

Persoonlijk advies

Daarnaast is het mogelijk bij ons om een afspraak te maken voor persoonlijk advies. Dit kan zowel in de ouderenwinkel in Den Helder of bij u thuis wanneer u niet in staat bent naar de winkel te komen. Bovendien brengen wij het aangekochte product bij u thuis. Grotere aankopen zoals stoelen, bedden en scootmobielen worden ook bij u thuis geïnstalleerd en uitgelegd indien nodig. Ook wanneer uw producten onderhoud of reparatie nodig hebben staan wij voor u klaar.

 

Waar bent u naar opzoek?

8 + 7 =

Uitleen

Comfort & Welzijn Kossen fungeert al jaren als een officieel uitleenpunt van verpleegartikelen voor de regio Den Helder, Schagen en omgeving. Er zijn al vele inwoners uit de regio die van deze extra service gebruik hebben gemaakt.

Hoe werkt het?

Het kan gebeuren dat u, na een blessure of een medische ingreep, tijdelijk een hulpmiddel nodig hebt. Bijvoorbeeld een rolstoel na een medische ingreep of blessure aan uw knie. Bij Comfort & Welzijn Kossen kunt u dan het hulpmiddel gratis lenen. Alle uitleenhulpmiddelen kunt u kosteloos lenen voor de eerste 13 weken met een maximale verlenging van nog eens 13 weken. Als u er behoefte aan denkt te hebben, dan kunt u er gebruik van maken. Gewoon binnenlopen en meenemen al naar gelang de behoefte.

U heeft hier recht op volgens de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ).

Om gebruik te maken van onze uitleenhulpmiddelen is het niet nodig om lid te zijn of te worden van Comfort & Welzijn Kossen. Andere bedrijven willen die indruk nog wel eens wekken, maar dat is absoluut niet nodig. Voor deze tijdelijke hulpmiddelen geldt dat kortdurende uitleen door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Het lenen kost u dan niets.

Wat moet u doen?

U komt naar onze winkel en neemt uw geldige ID mee en uw pasje van de zorgverzekeraar. Wij gaan dan samen met u bepalen wat u het beste kunt lenen. U krijgt de producten dan direct mee en kunt er dus per direct gebruik van gaan maken. Hebben we het onverhoopt niet op voorraad doordat de vraag erg hoog is gebleken? Dan laten we het 1 a 2 dagen later thuis bij u bezorgen! Kosteloos natuurlijk.

Na 13 weken ontvangt u een brief waarin u wordt gevraagd de geleende goederen te retourneren dan wel kosteloos te verlengen met nog eens maximaal 13 weken.

 

Wat kunt u lenen?

Rolstoelen, duwstoelen, bedverhogers, douchestoelen/krukken, hoog-laag bedden, papegaai, zitkussens, WC verhogers, en nog veel meer..

Second Life?

 Wij hebben regelmatig gebruikte bedden, stoelen, rollators en scootmobielen beschikbaar. De enige voorwaarde voor ons is dat ze van een betrouwbare leverancier komen en in een goede technische staat verkeren. Het prijsvoordeel is dan voor u!

Telefoonnummer

Winkel

Marsdiepstraat 399
1784 AH Den Helder

wp rocket