0223 61 62 12 info@comfortenwelzijn.nl

Slapen

Goede nachtrust is belangrijk

Komt u vaak moeilijk uit bed? Of heeft u regelmatig last van nek- en rugklachten? Een goede nachtrust is van groot belang voor meer energie overdag. Daarom biedt Comfort & Welzijn Kossen in Den Helder verschillende slaapkamer producten aan om het maximale uit de nacht te halen.

Seniorenbedden

Aandacht besteden aan uw matras en bed is belangrijk om uw dag goed te beginnen, maar ook voor een goed en snel herstel is dit essentieel. Comfort & Welzijn Kossen in Den Helder biedt onder andere moderne seniorenbedden aan in diverse kleuren en modellen. Daarnaast zijn er verschillende opties mogelijk. Het bed kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd met een vaste- of elektrische lattenbodem. Daarnaast wordt het bed op de juiste hoogte ingesteld door de verstelbare bodemdragers, perfect om makkelijk in en uit bed te stappen. Ook heeft Comfort & Welzijn Kossen hoog-laag bedden in het assortiment. Wilt u liever op een later moment een hoog-laag systeem inbouwen op uw huidige bed? Ook dat is mogelijk.

Matras

Bij een bed hoort natuurlijk ook een goed matras. Dit is net zo belangrijk als een goed bed voor uw nachtrust en/of herstel. Door te kiezen voor bijvoorbeeld een matras met traagschuim creëert u een goede slaaphouding dat vervolgens rug- en nekklachten kan voorkomen. Dit vermindert eveneens de kans op doorliggen. Comfort & Welzijn Kossen realiseert dat de matrasbehoefte voor iedere slaper kan verschillen. Daarom helpen wij u graag bij het vinden van het matras dat bij u past.

Overige hulpmiddelen in de slaapkamer

Comfort & Welzijn Kossen biedt evenals accessoires aan om de nachtrust te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan kussens, bedhekken, wielen, een papegaai of een leestafel. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar voor advies op maat.

 

Waarom Comfort en Welzijn Kossen?

Altijd de beste service

Advies op maat (ook bij u thuis)

Fysieke winkel in Den Helder

De klant altijd op nummer 1

 

Heeft u advies nodig? Bel ons!  0223 616 212

Uitleen producten

Service & Bezorging

Onderhoud

Comfort en welzijn kossen

Wat zeggen onze klanten?

Een heel goed adres voor mensen die behoefte hebben aan hulpmiddelen, om het dagelijkse leven te verlichten .

Alex Peter de Vries

Super geholpen, ze hadden alle tijd, namen de moeite om verschillende rollators te tonen en gave goed advies.
Onze andere vragen werden gelijk op beantwoord of opgezocht

Anita van Antwerpen

Meedenken en je knap en kundig te woord staan je kan merken dat de man er ervaring mee heeft

Gre Visser